in Diverse


La finalul lui 2013 am inceput proiectul excelninja.ro, un site in care mi-am propus sa scriu tutoriale despre Excel in limba Romana. Nu aveam mari asteptari sau planuri, am vrut sa vad daca exista interes pentru asta.

Dupa 3 ani

3 ani si aproape 10.000 de abonati mai tarziu pot sa spun ca treaba asta cu online-ul a inceput sa ma prinda. 🙂

La momentul in care scriu acest articol am publicat 188 de articole pe excelninja.ro. Culmea e ca inca mai am subiecte despre care vreau sa scriu.

Proiect nou: officeninja.ro

Imi place Excel-ul, altfel probabil ca nu as fi publicat minim un articol / saptamana timp de peste 3 ani.

Imi dau seama insa ca excel-ul isi are limitarile lui si ca din ce in ce mai mult folosim aplicatii specializate pentru lucrurile pe care le facem.

De aceea declar deschis proiectul officeninja.ro care vreau sa fie un loc unde poti sa inveti lucruri care sa te ajute sa fii mai productiv in munca pe care o faci.

Fie ca esti contabil sau recruiter, manager de proiect sau agent de vanzari, cred ca tehnologia te poate ajuta sa fii mai eficient(a).Ce am in minte

Ca sa fiu mai concret, o sa scriu aici despre toata suita MS Office / Google Apps, dar si despre aplicatii de genul Evernote, Basecamp sau Todoist.

Inca nu am toate lucrurile definite in minte. Motivul e simplu, citeste mai jos.

Despre ce sa scriu

Inaugurez acest site cu o intrebare, despre ce ai vrea sa scriu?

Nu e o intrebare retorica, chiar astept raspunsul tau in zona de comentarii de mai jos. Ca sa fie o motivatie in plus, ma angajez ca iti dau reply la comment cu sa traiesti mancatias multumesc. 🙂

Pe langa asta, autorii celor mai bune comment-uri vor primi rangul de “ninja officeninja.ro”. Orice ar insemna asta. Cred ca sunt obosit si ar trebui sa inchei acest articol. 🙂

Ne vedem in zona de comentarii.
  • Pingback: ExcelNinja in 2016 | | excelninja.ro()

  • Radu Popa

    Astept sugestiile tale aici

    • Andrei S.

      Salut Radu,

      Ma bucur de initiativa ta, personal o gasesc foarte utila in special daca vei reusi sa creezi o comunitate unde putem schimba idei.
      Pe mine m-ar interesa zona de project management. Am vazut ca foarte multi folosesc inclusiv Excel-ul pt tracking si chiar reporting, dar cred ca sunt si alte tool-uri mai interesante ( exceptand MS Project)
      Multa bafta !

  • Alex Cristescu

    Salut Radu,

    Ma bucur tare de aceasta initiativa. Folosesc cu mare placere NinjaBill. Sunt un fan Todoist, Evernote si Google Apps. Pe langa discutii vis a vis de productivitate, propun ca un prim subiect:

    De ce sa lucram in cloud si cum sa ne protejam cu servicii precum LastPass si aplicatii de 2-Factor Authentification?

    Am sa urmaresc cu mare interes acest portal.

    Seara faina,

    Alex

    • Radu Popa

      Mersi de sugestii Alex